Taknemlighed!

Januar måneds ord, har for mig været taknemlighed ♥️?
Taknemlighed over muligheden for at føre mine drømme ud i livet. 
Over en familie der bakker mig op og over at klinikken blomstrer. 
Taknemlighed over mødet med skønne mennesker hver dag, der giver mig mulighed for at hjælpe dem.

Fredag morgens taknemlighed, er over at få lov til lige at sove lidt længere, at stå op til ild i brændeovnen og varm kaffe på kanden ?. At kunne gå i stalden og fodre med huen trukket godt ned over ørene og bare stå i stalden og lytte til hestene gumle. At komme ind og nyde varmen ved brændeovnen og lytte til Frederik der sludrer i vej og er lidt friskere i dag end i går.

Et citat siger at man nemt kan få så travlt, at man glemmer at mærke livet. Jeg har stadig travlt – men nu med at mærke livet ?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: